Jeg har endelig fået kastet mig ud i at prøve at bage de lækre chokorug fra Lagkagehuset. Og jeg synes faktisk at resultatet blev meget vellykket.

  • Til ca. 20 boller brugte jeg:
  • 700 g. rugbrødsblanding + tilhørende tørgær
    150 g. mørk chokolade med 44% kakaobestanddele
    50 g. mørk chokolade med 70% kakaobestanddele

    mandelsplitter til pynt på bollerne (Lagkagehuset bruger dog hasselnødder)

    
    
    
    
    Følg opskriften bag på rugbrødsblandingen, og hak chokoladen og bland i dejen inden den sættes til hævning.
    Drys med mandelsplitter enten inden eller efter hævning (tryk dem evt. fast i dejen) og kom dem i ovnen.
    Hvis bollerne er små skal de have ca. den tid, som står på rugbrødsblandingen, under "boller" eller "minirugbrød".
    Tjek gerne 5-10 minutter før de er færdige med en tandstikker, om bollerne er klæg indeni. Hvis ikke, kan de tages ud med det samme.
    Spis dem gerne lune med smør, eller kolde som en snack dagen efter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...